Műsoraink - Williams Televízió

A KOMMUNIZMUS ÁLDOZATAI Üllőn, a Hősök Emlékműnél tartottak megemlékezést. PÁLYÁZATOK Az üllői képviselő-testület rendkívüli ülésén több fontos kérdésben is határoztak. ADÓZÁSI HATÁRIDŐK ÜLLŐN Március 16-ig kell eleget tenni a fizetési kötelezettségeknek. FELOLVASÓEST ÜLLŐN 24 órán keresztűl verseltek TÁMOGATÁSOK, ÉRTÉKEK ÉS TERVEK A gyáli testület a civil és sportszervezetek támogatásáról is döntött. VÍRUS ELLENI VÉDEKEZÉS HELYI SZINTEN A megelőzés érdekében fertőtlenítő szereket helyeznek ki Gyálon. FÓKUSZBAN A KÖZTERÜLETEK KÖRNYEZETE A gyáli közintézmények közelében hulladéktároló edényeket helyeztek ki. SZAVALÓ VERSENY Gyálon rendezték meg a délpesti járási versmondó versenyt. KÁRPÁT-MEDENCEI MAGYAROK Maglódon a magyarságtudat és a barátságok erősítése volt a cél. BÖLCSŐDEORVOS MAGLÓDON Bölcsődei szolgáltatásról döntött a maglódi képviselő-testület. ELFOGADTÁK A FELSŐPAKONYI KÖLTSÉGVETÉST Több mint 1 milliárd forintból gazdálkodhat a település. VASADON IS FONTOS A KÉZFERTŐTLENÍTÉS Az egészséges életmód, a D-vitamin és a testi-lelki egyensúly is fontos. VASADON BÖLLÉRKEDTEK

TÉLI FELKÉSZÍTÉS – A VÍZÓRÁK VÉDELMÉBEN Fontossá vált, hogy téliesítsük a vízóránkat, ezáltal megóvjuk az esetleges elfagyástól. MEGÚJULT A VASADI ÚT ÉS KÖRNYEZETE Pályázati és önkormányzati forrásból valósult meg Üllőn a Vasadi út teljes felújítása. ÉRKEZIK A NAGYSZAKÁLLÚ! A roma nemzetiségi önkormányzat idén is megrendezi Mikulásnapi programját. DÉDAPÁINK EMLÉKEZETE Fehér László és Fehérné Fazekas Anett kötete hiánypótló üllői helytörténeti kiadvány. KÖZÉPPONTBAN AZ ATOMENERGIA Az Üllőn járt Paks II kamionban megtartott fizika órán a maghasadás is szóba került. KOPJAFA-ÁLLÍTÁS A KATOLIKUS TEMETŐBEN Egán Iván Pálra emlékeztek Üllőn, a Magyar Patrióták Közössége szervezésében. ÁTADTÁK AZ ADY-CENTERT Egy új városi alcentrum része lehet a múlt héten átadott gyáli bevásárlóközpont. IRÁNY A KISVÁLLALKOZÓI PARK! A tavasszal induló beruházás méltó lesz a város építészeti hagyományaihoz, fejlődéséhez. HULLADÉKCSÖKKENTÉSI HÉT GYÁLON A Gyáli Önkéntes Szemétszedők is bekapcsolódtak az európai akcióba. IGAZGATÁSI SZÜNET Gyálon nem lesz ügyfélfogadás a szombati munkanapokon. TANKERÜLETI SZAKMAI NAP GYÁLON Műhelymunkát és csoportfoglalkozásokat szerveztek a környékbeli pedagógusoknak. EGYRE NÉPSZERŰBB AZ OSSÓ JÁNOS FÚVÓSZENEKAR A hagyományos péceli koncerten a Jézus Krisztus Szupersztár-egyveleg is felcsendült. TARTÓS ÉLELMISZEREKET KAPNAK A PAKONYI IDŐSEK! Több mint 500 egészségmegőrző csomagot osztanak szét 65 év felettieknek. TESTÜLETI DÖNTÉSEK VASADON A közös önkormányzati hivatal megszüntetése és a programok is napirenden szerepeltek TŰZIFA A VASADI CSALÁDOKNAK A helyi önkormányzat 71 m3 tűzifára kapott támogatást, erre pedig 79 család pályázott

A Williams Televízió Híradója a térség legfontosabb eseményeiről számol be. Minden héten, közel hatvan perc időtartamban tudósít a gyáli, az üllői, a péceli, maglódi, vasadi és felsőpakonyi történésekről.

Magazinműsor, mely rendszeresen tájékoztatja a nézőket minden héten Vecsés Város életéről, híreiről 1 órában. A rövid tudósítások, hírek mellett háttérbeszélgetések, vitaműsorok adnak lehetőséget a legfontosabb témák feldolgozására.

Magazinműsorunkban a Tápió vidék kulturális, politikai és sport életét, rendezvényeit mutatjuk be 1 órában. Helyszíni forgatások mellett stúdió beszélgetések is színesítik a magazint.

A 29-es telefonkörzet magazinja, a térségben lévő települések életét, mindennapjait, kulturális, sport és városi rendezvényeit mutatjuk be 1 órában a régióban élők számára.

Ebben a műsorban közel egy órában láthattak a nézők már színházi előadást, táncgálákat vagy beszélgetős műsort. Ilyen például az Arckép másképp című műsor, mely közismert embereket mutat be más oldalukról.

Régi, (10-15 év) mára már esetleg elfeledett műsorokat szerkesztünk és vetítünk újra. Az eltávozottakra emlékezni, az értékeket felidézni jó dolog, és kellemes visszaemlékezést nyújt mind a nézőknek, mind az akkori műsorkészítőknek.

Hírlevél

Iratkozzon fel a Williams Televízió hírlevelére!